ДОМАШНИ БРУСКЕТИ

06.09.2010 azgotvya
Етикети: , , , , , ,

 

 

Продукти:Франзела

Паста за намазване:

Босилек и мащерка

Чесън-пресован

Зехтин

Смлян и почистен от семките и кожичките домат

Сол на вкус

 

Продуктите за пастата се смесват, и се оставят да починат 10 минути

През това време нарязваме франзелата на кръгчета-колкото по-тънки, толкова по-добре.

Намазваме лекичко с пастата отгоре и печем във фурва на два реотана без вентилатор, до зачервяване на хляба-аровата се усеща-няма да сбъркате.

Entry Filed under: МЕЗЕТА,ПРЕДЯСТИЯ

Вашият коментар

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Категории

Страници

http://beni7574.blog.bg/

RSS Feed RSS - Публикации

RSS Feed RSS - Коментари

http://domashno.bulboard.com/

RSS Feed RSS - Публикации

RSS Feed RSS - Коментари